It feels like more than distance between us

Jag önskar bara att du kunde se mig.

Let's run this town

Klänningen jag köpte igår. Vet inte om jag har sagt att jag har köpt en, men här är den! Ska ha den på skolsvslutningen, visst är den fin? Köpte den på H&M, Conscuious Collection. Puss på den!

Hej å hå

Ska man våga? Det är en bra fråga. Var faktiskt nästaan helt säker innan men när jag såg videon så blev jag rädd. 146 meter över marken. Nästan en kilometer upp! Sen går den ner i 110 km i timmen. Mama Mia! Skulle nu vågat?

Dress up

Det är redan dags att leta efter skolavslutningsklänningar. Shit vad snabbt tiden går! I alla fall. Älskar klänningarna! Ska förhoppningsvis ha någon av dom på skolavslutningen. Vilken tycker ni?


Why is everybody so serious, acting so damn mysterious

Bild 1: Vet inte, mitt ansikte spökade.. Bild 2: Jag försökte gå som Mr. Bean. Det gick bra. Bild 3: Helt okejseriös.
Vet inte vad som hände när jag skulle ta outfitbilder idag. Skumt. Tightsen är från H&M, linnet från Gina Tricot och skjortan är gammal. Vet ni vad? Jag tycker ni ska lyssna på låten jag la in. Man vill dansa när man hör den! Vet ni vad en annan sak? Jag brände mig på min plattång. Det gjorde jätteont.:[

Sunday morning.

- Ingen fattar. -
Jag vill ha USA-shorts! Det finns fina på Bikbok, kanske ska köpa? Idag är det kalas som gäller, för mamma och Julian. Mycket mycket trevligt. Men jag har inget att säga så, puss & kram.
PS: var är ni?

Jönköpings marknad.

Molly lyckades göra miner på alla bilder jag tog, duktigt va? Men visst är dom söta, pluttarna. Ångrar att jag inte köpte fotbollsglasögonen. Ser ni grejen högst upp? Den var typ 30 meter hög, och först vågade vi inte åka den, men sen var det en åttaåring eller nåt som åkte den SJÄLV, och då ville inte vi vara sämre. Så vi skulle gå och köpa biljetter, och då såg vi att den kostade 70 kronor! Inte värt det. Tack för dagen i alla fall Alva, Camila och Molly, älskar er.

Info

Hejhej, har precis duschat och nu sitter jag här med Alva. Vi rensade mi nrabatt innan, fick en massa nässelbett. Fy fy.
Men nu till det viktiga: jag ska förmodligen byta till Devote. Jag skiter i om ni tycker min blogg kommer bli skittråkig och massa sånt, för jag har bestämt mig för att inte blogga för statitiken. Kommer kanske bara blogga några gånger i veckan, när jag har något att blogga om och när jag har blogglust. Kommer säkert blogga flera gånger om dagen iallafall! Kanske byter tillbaks sen, men jag vill prova devote. Hoppas ni hänger med diiiiiiiiiiiit!
JAG SKA INTE BYTA TILL DEVOTE. JAG ÅNGRADE MIGFÖR JAG GILLAR BLOGG.SE.


»alva gästbloggar«

Tjena alla Lauras läsare, Alva som skriver här nu♥
Vi ligger härnere i hennes källare, rätt coolt att det är sändning här nere? Vi ska snart kolla på Justin Bieber-Never say never, har faktiskt inte sätt den än? Har någon av er sett den, är den bra? men har sätt lite, lite av den tillsammans med Saga, men kan inte avgöra om den var bra eller inte? Men Laura, du ska verkligen veta att du är min bästavän, alltid. Vi har vart allra bästavänner sen i fyran nu, nästan 3 år nu gumsi, det går så snabbt.. våra minnen är helt underbara, konstiga, roliga, hemska och mer, vårat första iallafall som jag kommer ihåg, är typ första dagen, när jag kom & Camila frågade "vet du vem någon är?" och jag svarade "naee.. fast det var någon som fyllde år samma dag som jag, 6e augusti..." och så Laura, hahaha, gör värsta 'moooongominen' asså det första hon gör, herregud vad vi skrattade sen, HAHAHA. sen, när vi "frågade" om vi kunde va "bästisar", så gulliga mjo, och sen bara blev vi det.. om någon frågade oss är ni bästisar? så svarade vi: "nej, vi är bäst'bäst'bäst'bästisar gåger tuuuuusen miljoner och mer", haha, sött jaojao. Sen började vi sminka oss varje dag, haha-alltså helt sjukt kallas det, med turkos ögonskugga och rosa läppstift? Men det tyckte vi va snyggt så ah.. när vi busplingade, hot-space, kfum, sommarstugan, första gången vi va, de vi pratade om då också... det tar vi inte upp här tycker jag. Men, det viktigaste är att du alltid finns där för mig när jag behöver det som mest, annars också, men det är då jag verkligen märker det, att du står alltid bredvid mig och bakom mig, om jag faller. Du ser alltid om något är fel, och det är speciellt, sånt ser bara äkta vänner, och du är en sån. Jag älskar dig mest tvilling/syster/bästavän/memet/låret/och alla andra smeknamn jag haft på dig. Du är bäst, glöm aldrig det! Puss och kram och nu ska vi kolla på film. /Alva

You'll always be my hero, even though you've lost your mind

If it's a broken part, replace it. If it's a broken arm then brace it. If it's a broken heart then face it.

Shortisar & skossingar.

Nu är jag 300 kronor fattigare och ett par shorts rikare. Har letat efter såna jag vet inte hur länge, och inne på BikBok uppenbarar dom sig framför mina ögon. Eller vad man säger. Egentligen är det fransar längst ner men jag vek upp dom. Har förresten inte visat min nya skor än, fast det var två veckor sen jag fick dom. Jag kan gå i dom nu! Ska kanske ha om imorgon, eller vänta till skolavslutningen. Vet inte. Jag var förresten på A6 själv innan, var med Alva och Saga men de lämnade mig för sin dans. Alla stirrade på mig. Kändes det som. Särskilt när jag gick in på BR för att köpa en present till min bror. Innan jag gick köpte jag en glass och så gick jag ut med glassen. Då blev jag mobbad.

VINN BLOGGSVAR!

Nu har jag bestämt mig för att ha en bloggsvarstävling, har faktiskt två invites kvar, så varför låta dom ligga och mögla? Det enda du behöver göra är att kommentera: "jag är med" eller något sånt så lottar jag ut en vinnare i helgen. Så kommentera nu!

Today I don't feel like doing anything

Älskar låten! Plus för videon också, helt normal. Jag vet inte vad jag ska skriva, för jag har skrivtorka. Sååå. Vi hörs senare! Jag är fortfarande sjuk. Så nu ska jag kolla på TV och imorgon är jag frisk.

Kill me.

Det är exakt såna jag vill ha. Fast man viker upp dom. Så underbart fint att man nästan dör! Papa pia. Finns på Urban Outfitters för 32£. Nu ska jag äta efterätt!

We need to take it back in time, when music made us all unite.

Jag tror jag kommer till skolan imorgon, erkänn bra? Ska vara med Alva efteråt och vi ska nog gå på A6 och köpa finfina shorts. Om jag har pengar då. Aja, vi hörs.

Hajhaj

Gamla bilder.
Är hemma idag igen, men imorgon kommer jag nog till skolan som tur är. Hatar att vara hemma, det är tråkigt. Ska snart sätta mig och kolla på TV eller nåt, fast det är bara Playhouse Disney på Disney Channel och typ Dora utforskaren på Nickelodeon. Det suger asså. Jag vill ha Fairly Odd Parents. Kan nästan helt seriöst säga att det är mitt favoritprogram.
Nu förresten tycker jag att alla kollar hit! Idag är en stor dag för Saga fyller faktiskt 13 år! Bara för det tyckert jag att alla ska kolla in hennes blogg nu. OCH SÄGA GRATTIS TILL PLUTTEN!!!

You make me move like a freak

En sån kamera ska jag ha har jag bestämt. Jag vill helst ha en mintgrön eller den blåa megastor blixt! Erkänn coola?

Harry Potter.

We ♥ it
Ska sätta på Harry Potter & hemligeheternas kammare, älskar Harry Potter- filmerna! Är hemma från skolan idag, för jag har skitont i halsen och huvude, plu att jag mår illa men jag äter ändå. För det är gott.

Something new

Hej å hå, jag har köpt mig en bandeau behå. Jag var inne på Gina, och så såg jag dom fina mintgröna. Så här såg det ut: XL L XXS XXL XL L XS XL. Sen längst bak hittade jag en i Medium! Köpte ett oversizelinne också, kostade bara 49 riksdaler på H&M, ochdå tänkte jag varför slösa bort 150 för det på Monki? Det är bara lite för genomskinligt och lite för långt. Men man kan ju ha det i ett par shorts.

This is life

Ojoj vad jorden gick under igår. Jag lever iallafall! Asså, jag kan aldrig bestämma mig för hur jag ska blogga, det blir alltid så fult. Om ni fattar? Tror inte det. Men NU ska det bli ordning på detta! Idag har jag vart på A6, sen med Alva. Såg världens finaste underbara shorts och, något jag blev ännu mer kär i. En systemkamera för 3000 kronor! Asså fattar ni vd underbart, det var ingen sån där schaffskamera, bara en fin. En Nikon. Som jag vill ha. Fast jag har bara 1000. Ska erbjuda mig att städa hela huset varje helg i ett år. Vem kan säga nej till det?

Inspo.




Ph: Zoe Zimmer.
Älskar seriöst hennes bilder! Mama mia så finigt. Är hos nårga gäster nu, har vart på Monkeytown och vart med Elin ett tag. Vi låg i hennes säng och sov typ, jag är helt sinnessjukt trött! Skulle kanske sovit över med Alva men det blev inte så eftersom jag skulle hit. Hähä, vad ägd gubben som trodde jorden skulle gå under blev. Stackarn.

Keep on dancing till the world ends

Shit vad glad jag är, jag ska till Monkeytown snart! Haha, skojar bara men det är faktiskt rätt kul där, fast det var längesen jag var där. Okej. Jag erkänner. Jag var där i femman. Men vadå, det är ju kul at leka? Man ska vara barn så länge man kan. Haha. Fast egentligen är det min borsa som ska ha kalas, Elin kommer också och kanske Ebba. Mys.
PS. Bilden skulle egentligen vara en animation där det först var massa chokladbollar, sen mindre och sen inga alls. Men det funkade inte så nu fäller jag en tår på min tå.

Boy you got my heartbeat running away

Nicki Minaj är typ den coolaste jag vet. Älskar låten ovanför, ni som inte har hört den - lyssna. Så himla mysig musik!

Love

Här har ni min drömoutfit. Vet någon var man kan köpa Levi's shorts förresten, hittar inte det nånstans! Jag ska kanske köpa linnet eller BHn idag, annars blir det nog på onsdag. I love it!

Ibland älskar jag bara mitt liv. Okej, vilken nygift person älskar inte sitt liv? Ja, det är sant, jag gifte mig på rasten idag! Vädret är underbart och mina kompisar är underbara. Jag älskar allt just nu! Det enda som skulle kunna förstöra är om jorden går under imorgon, igår var jag superrädd, men idag skultade jag vara rädd, hur troligt låter det liksom att det skulle bli en enorm jordbävning här i Sverige, där det inte ens kan bli jordbävning? Och att gravarna skulle öppnas, knappast troligt eller? Fast... lite rädd är jag ändå. Men jag kommer i alla fall inte dö ogift.

We're all born superstars.

Som ni kanske fattar så heter jag Laura. Jag är tolv, snart tretton år och ska börja sjuan i höst. Jag älskar att fotografera och ni kommer nog få se mycket av det här i bloggen! Andra saker jag älskar är mina vänner, min familj, Monki, musik, nästan allt som går att äta, Michael Jackson sommar, sova och såklart min bästa pojkvän! Jag är rädd för skalbaggar i sängen, skräckfilmer, att växa ifrån mina kompisar och att jorden ska gå under. Jag hatar att städa, vilket tyvärr oftast syns i mitt rum. Jag är väldigt dålig på att skriva om mig själv, som ni kanske märker. Om undrar vilken musiksmak jag har kan ni få reda på et genom att klicka här. Om ni vågar... Designen ser bäst ut i Google Chrome. I Firefox & Explorer är det fula kanter runt vissa bilder. Det var lite om mig, vill ni veta mer så får ni läsa bloggen!

RSS 2.0