Åhhhhhhh

Sitter och funderar på hur jag vill ha min blogg. DEt går inte bra. Statistiken bara sjunker och sjunker och blablabla. Det är menat att vara en foto/modeblogg tror jag. Men oj vad mycket foto ni får se. Förresten så har min kamera gått och fått nån sjukdom så det är väl därför. MEN JAJA. Vad vill ni se mer av? Ni som är kvar då, hehe. Okej, nu kör vi en sån har här omröstning tycker jag, skulle bli jättejätteglad om ni röstade!!

hej

»Hej. Jag & Laura är grymma, vi GICK från Axamo, 8 km!! APPLÅDER? Tänkte bara skriva att vi är grymmast o bäst, hejdå, nu ska vi på fest hos Mange

Fest hos Mange!!

MANGE KOM IGEN NU!! Nu drar jag och Alva på fest hos Mange, hörs senare

I'm the kid and you're the candy

Ph// Min nya väska!! H&M, endast 150 riksdaler.
Imorrn blir det Axamo och pizza med Alva och Ebba!! Mys eller vad? Nu ska jag kolla på film eller nåt, somnade typ halv fyra igår för jag trodda det var spöken i mitt rum.. Harry Potter nästa!!

Slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket, jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in

Har nyss städat mitt rum, det har aldrig vart så här fint tror jag!! Ska bara städa byrån också så är mitt rum det renaste i världshistorien, och det har hänt cirka 1 gång innan. Nu ska jag duscha, sen ska jag träffa Alva!! Det är tjugo grader i vättern!!

We can change the world tomorrow

Om jag var en rik man, då skulle jag köpa allt det här och en systemkamera. Och hundra kilo godis, eftersom mitt godisförbud är slut på fredag!!


Ibland så är det svårt att komma på en rubrik

Sårry för min dåliga uppdatering!! Jag sov över med Elin inatt, vi sov i tält. Det var varmt! Fast mys. Vi vaknade vi sju, gick upp och badade i hennes pool. Jag är verkligen inte avis på henne. Imorrn ska jag träffa Alvis, det ska blir riktigt riktigt mys eftersom jag ite har träffat henne på flera år. Juste, vi var på stan igår också, köpte en skitafin väska på rea, mysmys. Ni får se den sen om jag hinner. Baj!!

Hope that maybe I'll get a chance to see you when I close my eyes.

Tjabbatjena. Idag var det ganska fint väder ju, typ 20 grader och lite sol. Mysat! Jag hittade inget på A6, men imorrn ska jag till stan med Elin och då blir det andra bullar! Jag har inget att skriva och jag ska faktiskt äta Ben & Jerrys nu!

Godermorgon

Haha. Ser typ drogad/trött/allmänt ful ut på bilden. Men jaja, sånt får man stå ut med ibland! Ligger i sängen, har nyss vakna och nu sk jag kolla på Shrek. Mys! Om nån timme eller nåt ska jag till A6 med mammsen och pappsen. Kanske får med mig nåt nytt hem, najzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Puss å kram!

Just to show you

I love you♥

Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Ph// flygplansfönstret
Yes, nu är jag hemma från Mallis. Det supermys och varmt och mycket mycket glass. Låg vid poolen cirka hela tiden, ibland vid havet och ibland åt man. Det fanns en chokladfontän! Jordgubbar+ chokladfontän= ♥. Köpte tre mycket fina armband, ni får se dom senare när jag har satt på mig dom. Tog en massa bilder - dock mest tråkiga, men ni får väl säga till om ni vill se dom ändå. Havet där är helt underbart fint, knallturkost och varmt och fint! Tack till Anna också, du gästbloggade jättefint! Puss!
Just nu 1// Väntar på Annis, extra mys att träffa henne!
Just nu 2// Är lite halvt deprimerad över att jag knappt har fått någon färg. Inte mys.
Just nu 3// Hatar Spotify. Nästan alla bra låtar är slut. Nu när det är extra viktigt.  Måste skaffa Unlimited NU!

sanna torkar o plattar mitt hår..

för er som bryr sig ;) Men det är redigt skönt. Jajja. Efter detta ska jag la ta o softa lite.. Längtar som in i bänken till imorgon!! :D Jag skrev inte om mitt och Julias dampanfall vi fick inatt... Klockan 12.00 så typ skrek vi assssshögt VI ÅKER FAN IMORGON! hahahahha osv. hehe men jajajajajajjajjajaja hejdå! ha en skön kväll! kanske bloggar senare ikväll typ... :)
hejdå!

skoskav :(

inte roligt, men sånt är livet. nu ska jag inte göra någonting. jag är himlans hungrig!
Liten bild

imorgon kommer laura tillbax

Jag fattar att ni har saknat henne? Ja, ni är inte ensamma... :( Men jag kommer ju skön inte kunna träffa henne förren om 11 dagar? :( Eller nej, till och med 12 eller mer :( Saknar henne♥ Sitter hemma och lyssnar på magnus uggla. klockan 1 skulle kanske jag och julia upp til a6. Hon skulle kolla runt på rean efter 2 par shorts :D Ett par mjukis och ett par vanliga typ? Fan nu vet jag exakt vad hon ska köpa! PERFEKT JUEEE!!! :D

BiLdEr ViLl Ni Se, OkEy

Bilder jag tog innan jag tog innan idag - nääää

softig hemma dag!

Hej alla glada laura läsare! Idag har jag spenderat dagen vid poolen. Himla skönt! Jag lagade pangkakor mitt i allt också ;)
Ni får ta och kommentera vad jag ska blogga om!

godnatt alla babes! :)§

hörs imorgon! nu ska jag sova. ska bli himlans skönt! /ANNA

lahmet

Ett litet inlägg. ajjamen! Men jag vene vad jag ska blogga om. Nu måste ni bara stå ut med mig i mindre än tre dagar till för sen åker jag till SPANIEN!!! :D§

sommarsolståndet

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och har nu ätit. Idag ska jag, mamma och david upp till a6 och hämta ut min mobil som vart på lagning. Mamma ska oxå till sjukgymnasten och göra en sak och då ska jag under tiden kolla runt inne på a6. Efter det blir det nog att jag är lite med Julia. Hejdå!

ska snart dra till Julia...

Först ska hon torka och platta mitt hår sen ska vi cykla runt munksjön en svänga :) Jag ska bara göra detta inlägget sen drar jag. Har vart ute lite. Pappa sa att jag var tvungen att sola?! :O Så ja, jag gjorde det... I en-två minuter för det är ju så himlans tråkigt ;) Sen badade jag i poolen resten av tiden jag vart ute. Men sen kom jag på att jag ju ville se "sommarlov" men när jag kom in vart det försent :( Nu ska jag bara kolla ett par bloggar och sen sticker jag dåe :)§
ses och hörs!

eftermiddag-4 dagar kvar

Hej alla Lauras bloggläsare! NU tycker jag att det börjar bli dåligt med kommentarer igen! Kom igen tjejer och killar. Var lita hyggliga, snälla :D
stort smile på den! :) 4 dagar kvar till Laura bloggar nu då :) Idag har jag vart hos farmor och farfar och gjort precis ingenting. Eller jo, jag lekte med några gamla glasspinnar. Jag byggde ett kappla hus :)§ Hejdå!

snart natt

ska sova nu. Men omg! Datan dunkar igen:O som den ska, nene ingen fattar men nu ska jag sova :) alla vet att laura kommer hem om 4 dagar va? :)§

25°
27°
28°
Laura hon har det gött! :D/ aö

Ingen aning om vad Laura kallar sin klädstil

men jag kallar den fin :)
Japp. Jag har inte bloggat varken här eller på min igår men det beror på att jag har vart i fingalstorp inatt. Kom hem nu för en timma sen och innan jag satte mig vid datan badade jag lite i poolen i regnet. Det är väldigt skönt ;)
Så nu vet alla. Jag skriver säkert senare :)§

ALVA GÄSTBLOGGAR IGEN.

Tjena, ah, Anna bloggade inte igår så jag tänkte bara skriva lite snabbt. Jag ligger i min säng med datorn, har inget & göra, sorgligt men sant. ASSÅ LAURA KOM HEM JAG KLARAR MIG TYP INTE????????????????????????????? mamma mia, aja, ska inte tjöööta. Min blogg right heeeere pusssss

här kommenteras det!

Braaaaaaaaaaaaaa!
Men så alla minns det! Det är jag (anna) som kommer göra alla inlägg nu framtill nästa fredag!

Tycker ni ska kommentera mera!

Mycket dåligt med kommentarer! Okey, vi gör såhär! Alla måste kommentera minst ett inlägg idag eller imorgon! :D Super ju! Ni vet, det tar ju inte en evighet att kommentera. Det måste väl ändå kännas bra att på högst en minut göra en vän glad? Det tycker jag! Kommentera nurå!! :D(Y)
kanske laura befinner sig här nu? jag menar inte ligger hon och solar men kanske hon är framme ;)

Kan laura sitta på flyget nu tro?

kanske, kanske inte. vi har i alla fall ätit mat och sånt nu... Dem andra kollar på någon film. För er som inte vet är mina danska släktingar här! Eller ja, 2 av dem. Sonja och Olof. Hejdå!/anna

HEJHEJ

Yoyo gangsters!! Eh aa, vad gör jag? Kom hem för någon timme sen från ett myckemycke roligt britteboläger, saknar alla faktiskt, enormt kul vi hade! Saknar Laura så att jag kan dööööööö, hon är påväg till Mallorca den gottisen, ha det bäst & hälsa solen.. skulle bara skriva hej & hejdå. Hejdå, HAHAHA. Min blogg kan ni redan. /Alva

Tänkte på en sak...

Nu kommer ju inte jag och Laura träffas på minst 17 dagar:( Först är hon borta i 7 dagar och samma dag som jag åker kommer hon hem och sen ska jag vara borta i 10 dagar... Jag kommer sakna dej! Asmycket! Men vet ni? Jag tror inte vi kommer tänka på det så mycket eftersom att vi kommer ha fullt upp med att ha roligt! Men även. Jag önskar Laura all lycka på hennes resa!/anna

Är det nu, nu som det tar slut?

Ph// gammal bild
Yes, som ni kanske såg i inlägget innan så ska Anna gästblogga här denna veckan, det ska väl bli kul? Nu ska jag städa, duscha, måla naglarna, klä på mig, packa, äta och sen åka. När jag kommer hem är jag brun som en bajskorv. Bajsbajs!

Anna Öster gästbloggar ♥

Hejsan alla Loppisar! Jag ska blogga här hela veckan när Laura åker till Mallorca och blir jätte brun ;) Men jag ska till spanien om en vecka och en dag :) Jag ska vara där i 10 dagar. Jag kommer nog bli brun. Jag har aldrig flugit flygplan eller vart på solsemester innan. Så jag vet inte hur stark solen kan vara. Idag var jag på stan. Jag köpte en vit t-shirt. Imorgon ska jag träffa mina danska släktingar. Ska bli najs. Som f*n. Jag har faktiskt dragit ner en del på svärorden... Jag är nöjd. Jag träffade Laura och Anna på stan innan. Laura hade bara 37 kronor med sig så hon kunde bara köpa en cola på Konsum. Men hon ville ha en BH men kunde inte köpa den. Hon blev ledsen. Jag också för jag tyckte att hon kunde vara värd en cån. Men hon hade redan en fast en annan färg. Så jag tror inte hon blev jätte ledsen. Tur det. Nu ska jag nog sova. För jag vill inte sova bort hela dagen imorgon för jag måste platta håret imorgon. Och det tar kanske 3-4 år så man måste vara ute i god tid.

Jag i våran lovely pool. Ni kan ju visita min blogg också. Klicka på inlägget.

USA

Topshop £34.00
Fina va? Hihi. Idag ska jag och Anna på stan, jag ska byta min ring för den är ajaj. Anna sitteer bredvid mig och beundrar sina ögonfransar. Pusspuss!

Truly false

Gashi. Jag har ett problem. Ett riktigt stort problem. Men det problemet får faktiskt vänta lite, för jag har större problem. Till exampel att jag är svettig. Och då svettas min nya tröja ner. Till exampel att efter två dagar med Sptofy free har jag bara 4 timmar kvar. Till exempel att jag inte vet vilken film jag ska kolla på.
Idag var jag på stan & a6 med Jenny, skitigt längesen jag var med henne, så det var superroligt! Först var vi på stan men där fanns inget som jag ville ha för jag ville ha en klänning så jag släpade med henne till a6. Det hela slutade med att jag köpte en tröja. Den är überfin kan jag lova er! Ni ska få se den idag eller imorgon. Men inte i övermorgon för då åker jag till Mallorca! Det ska bli mys att komma till ett varmt ställe när det är cirka 4 grader här. Nu blire film!

Boy you give me butterflies

Jag var ute och fotade lite igår. Det blev ganska fult. Men skitsamma! Idag har jag vart hos tanläkaren, det var läskigt för jag hade ett hål. HIHIHI.
Snart ska jag till stan och då ska jag köpa en klänning. Kanske en långklänning. Spenande.

Barfota fötter genom hela stan


Tänkte svara på frågestunden nu, inte för att det blev så många frågor, men några stycken i alla fall!

Hur länge har du varit tillsammans med Jakob? Vi blev tillsammans den 9 Mars, så lite mer än tre månader!
Vilka är dina fem favoritbloggar? Svår fråga. Jag vet faktiskt inte, läser maa bloggar
Vilka betyder mest för dig av alla? Min familj, mina vänner
Favoritlåt? Vet inte, denna är så fin så fin fast den har jag ju tipsat om innan men jag vet inte alltså det var en svår fråga
Favoritoutfit? Visade det lite längre ner. :]
Favoritbok? Harry Potter är ju bara bäst
Hur lång är du? 174 centimeter, tror jag = flaggstång
Vad har du för kamera? En Nikon coolpix L21. Fast den är nästan sönder, så jag hoppas på systemkamera
Vart köpte du din skolavslutningsklänning? På H&M! :)
Vilken är din favoritaffär? Monki är mitt liv
Spelar du fotboll, eller går du på någon annan sport? Näpp, men jag tränar på Friskis & Svettis! :]
Vad har du för hårfärg i verkligheten? Rödorangebrun typ
Gillar du justin bieber? Ja klart!
Kan inte du visa bilder på ditt rum? Jo visst, det kommer senare!
Vilken är din bästa spotifylista? Hihi. Denna och denna är dom jag brukar lyssna på! :]
Vilken låt få dig att gråta? You are not alone - Michael Jackson :)




Haj

Vintage 1460 8-Eye Boot
1460 8-Eye Boot
Vad tycker ni? Jag vill ha svarta. Hej skrivtorka. Hejdå.

It's written all over your face

YES. Kanske har ni fått se lite för mycket av domma plaggen på sistonde, men jag skulle ju visa mina favoritplagg. Plus min lilla blommiga klänning, men den fick inte plats på bilden. Hihi.
// Spotify, jag hatar dig. Det är reklam efter varje låt jag lyssnar på! RÄDDA MIG.

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå.

Riktigt fint. Jag skall nog införskaffa mig en mörkblå långklänning. Men inte nu, för nu ska jag till Elin och bada till hennes pool! Chilli.
// Glöm inte frågestunden, den avslutas imorgon så fråga på! Ni hittar den genom att bläddra ner ett snepp.

Old

Mammas gamliga shorts. Det var ett par jeans från början, men för jättejättejättelängesen så klippte jag av dom. Sen glömde jag bort dom. Och nu har jag hittat dom! Jag älskar dom, men dom är jättejättejättekorta så ibland ser man rumpan det är jättejättejättefult.
Snart// Poolparty hos Anna. Extra supermysroligt. Camila kommer snart och då ska vi slå in Annas present lite till. Hihi. Nu pratar jag med Anna B och hejdå.

I close my eyes and all I see is you.


Du tar bort din hand ifrån min arm och flyttar bort

Tröja Monki Ring Lindex
Mumsmums. Nya saker från mor och far för att jag slutade sexan. Något bra med det i alla fall! Jag älskar färgenpå tröjan, men man ser inte riktigt på bilden eftersom min kamera har gått och blivit gammal i förtid. Den är alltså inte sådär "brusig" som den ser ut att vara, det skulle vara fult. Men eftersom det är så synd om mig så kanske pappa kan ta hem sin sytemkamera från jobbet, så kan jag visa en bättre bild. Hihi.
Förresten, lyssna på denna.


You had my heart inside of your hand and you played it to the beat

Aldrig mer världens bästa klass. Idag hade vi skolavslutning. Det känns skitkonstigt att allt bara är slut helt plötsligt. Det går inte att fatta, jag har ju sett alla andra sexor sluta, men jag har aldrig tänkt på att det kommer vara jag som står där framme och sjunga med alla andra sexor och sen gå ut med en ros i handen, krama alla i klassen och aldrig gå i samma klass mer. Det känns typ overkligt.
Jag älskar er allihop. Jag kommer ALDRIG att glömma er. Nu ska jag försöka att inte börja gråta och istället njuta av att det är sommarlov, 10 veckors frihet. Innan sjuan. Ny skola. Ny klass. Nytt liv.

I may be bad but I'm perfectly good at it

Yes, the skylt is speaking. Nu kör vi på frågestund här, så fråga på även om ni inte har något att fråga! FRÅGA PÅ!

JAG ÄLSKAR ER.

Så himla fina bilder!
Min dag igår:
Kvar över åtta lämnade vi Jönköping
Vi stannade och fikade vid halv tio
Jag spillde ut min lunch
Kom fram klockan halv elva typ
Gick på naturhistoriska muséet
Åt lite lunch
Gick en guidad tur
Höll i ett snoppben från en valross
Spillde ut min lunch igen
Åkte till Liseberg
Sprang direkt till Atmosfear
Med Bella, Alva, Camila, Jakob, Jakob, Tobias, Johan, Wilhelm, Lukas och kanske någon mer
Var rädd
Var ännu räddare
Satte mig i sätet
Blev panikrädd
Kom upp på toppen och såg hela Göteborg
Sen flög vi, det var roligt
Och läskigt.
Sen åkte vi
Och åkte.
Balder Flumride Kållerado Uppswinget Lisebergbanan och så vidare och så vidare
Och så åkte vi ännu mer.
Sen åt vi på Burger king
Jag, Alva, Lukas och Affe
Mumsigt
Sen skulle vi åka Atmosfear
Men det var 45 minuters kö
Så vi åkta Kanonen och massa mer
Sen åkte vi Atmosfear igen jag och Alva och så kom Julia Saga och (Anna Ö)
Inte Anna Berg för hon är feg hihi
Sen åkte vi mycket mer.
Sen såg jag och Alva Ada och Molly
Då sprang vi till Slänggungan där dom satt
Och åkte den
Sen tappade jag och Molly bort Ada och Alva
Sen spydde jag nästan
Skitsamma tänkte jag och åkte Jukebox med Molly två gånger
Vi träffade Anna Berg och åkte nånting
Men Molly åkte Virvelvinden
Sen var det en kvart tills vi skulle samlas
Då åkte jag och Anna Hanghai
Sen var det 7 minuter kvar
Då skulle jag köpa Ben & Jerry's lååångt uppe på berget
Men det hann jag inte
Så jag fick panik
Och frågade någon var man kunde köpa Popcorn
Och så sprang jag dit
Och så Kom Anna Ö med
Och vi köpte Baconchips
Det var gott
Och så hade vi en rolig bussresa hem
Sen var dagen slut.

Och idag så var det sista dagen i skolan, och det var en sorglig dag. Vi fick avslutningsmiddag och alla fick en kille men jag fick Ada för killarna var slut, hihihi. Nu ska jag snart lägga mig och imorgon är det skolavsluting och då kommer sommarlovet sen sjuan. Varför går tiden alltid så snabbt?

Rollercoaster

Har ni nån gång känt att kroppen åker bergochdalbana? Det gör jag nu! Det är jättekul! Nu ska jag åka bergochdalbana och sen ska jag somna sen ska jag drömma sen ska jag vakna sen ska jag ha jättekul i skolan sista dagen och äta trerätterslunch och sen ska jag vara med Jakob hejdå jag berättar mer imorgon och lägger upp finelimangfina bilder.

Är ni avis?

Hihi, gullig bild.
Just precis när ni läser detta så är jag förmodligen på Liseberg och åker en massa roliga karuseller! Kanske balder.. eller Atmosfear. Eller Uppswinget. Eller så är jag död. För att jag nyss har gått i spökhuset. Det får vi hoppas på att jag inte är. MOHAHA, ha det så roligt hemma i era små hur medans jag äter ballerinakex som jag har vunnit. Hoppas jag. För jag får inte vinna Marabou för jag har godisförbud. :[

Dance you in moonlight

Ph// mitt drömrum!
Exakt sådär vill jag att mtt rum ska se ut. Det ska vara massor av bilder på väggen, och så vill jag ha en klädhängare som på bilden med. Mums.

.


Du gamla du fria du smällfeta ko.

Sveriges nationaldag idag då. Grattis sverige! Idag har jag vart med Elin, vi har badat i rocksjön. Det rockade! Vi har haft det superbra och jag har blivit yttepyttebrun. Det är mycket för att vara mig! Nu har jag det dåligt på två sätt, ett sätt är att jag har rivit mig över hela benen för min väska är dum och så är jag dum. Dumdum. Dumdum vill ha gumgum.

DING DING DING JACKPOT

Ph// we heart it
Just nu är jag med Elin pelin, vi har roligt men vi är lama. Vi ska förmodligen sova över, äta pizza, och kanske bada i vättern med Camila prilla. Det ska bli roligt isånna fall. Jag orkar inte skriva. Hejdå. Mer. Älskarmeeer!

Let us fly


Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today

Jag har inte drabbats av Bieber fever som alla andra. Bara lite. Men. Min idol är i alla fall Michael Jackson. För han är bäst. Det är bara så. Lyssna och njut.♥

Let the rain wash away all the pain of yesterday

Han är ju rätt söt ändå. Men. Ändå lite jobbigt att nästan alla har fått Bieber fever. Så här säger alla på min MSN: Han är så fiiiin, han är underbar, åh mama mia jag älskar han. Första gången nån sa det frågade jag vem? Justin Bieber såklaaaart! Men sen frågade jag inte mer utan bara: Justin Bieber? De ba jaaaa gillar inte du han eller? Och sen blir typ folk sura om man inte är kär i han. Hej vad gör du? LYSSNAR PÅ JUSTIN BIEBER!!!♥♥♥♥♥
Inte för att jag tror att någon fattade detta inlägget, men hejdå.♥

You got me at hello

Jaaaa, nu hade jag tänkt göra såna här dagar, ni vet dag 1- 30? Fast vi har 25 dagar, jag och Alva har gjort dom själva och det är därför dom äger. Hoppas ni gillar det och här kommer dag ett!
Okej, vi börjar med fem småfakta!
Min favoritglass är Magnus Strawberry White. Om ni inte har smakat, så måste ni göra det!
När jag har ett Oboyglas, så spiller jag alltid ut det över hela golvet. Gjorde det senast för nån timme sen faktiskt..
Jag tycker att den snyggaste skådespelaren helt klart är Johnny Depp! Någon som håller med, eller är jag konstig?
När jag drömmer så vaknar jag ibland och tror att allt jag drömt är verklighet. Sen blir jag tveksam och måste kolla upp det typ. Inatt drömde jag en jätterolig dröm och sen vaknade jag i drömmen och tänkte typ neeej detta är en dröm. Jag måste somna. Och Så somnade jag i drömmen och så var jag i drömmen. Jag fick faktiskt en systemkamera i den drömmen, en Nikon d20.. Den finns väl inte ens?
Jag har jättesvårt att bli brun på sommaren, jag blir röd och får fräknar istället. Ginger..

Intressant fakta va?! Det var lite sånt som kan vara viktigt att veta. En bild:

En mycket mycket fin bild på mig och Alva! Jag har inga bilder på denna datorn så jag tog en från min gamla blogg, om någon har sett den innan. :}


Got that shades on your eyes and your heels so high that you can't even have a good time

Fin skjorta!
Tråkig uppdatering är väl bättre än ingen uppdatering? Hoppas jag iallafall. När jag kommer hem kommer roligare uppdatering, jag lovar. Jag har liksom inga bilder här typ. Idag ska jag vara med Alvis och gå på stan. Annars vet jag inte vad vi ska göra, men det visar sig! Hörs sen.♥

Alvis.♥

Sorry. For. Boring. Update. Snart får ni nog något kul att läsa igen! Sitter här med Alva-bästis och äter mycket mycket goda saker från Hemmakväll. Vill ni veta en sak? Jag kanske ska sluta mitt godisförbud och få 500 riksdaler istället för 1500 riksdaler. Eftersom jag förmodligen kommer få en kamera för noll riksdaler behöver jag inte slösa bort cirka 5000 riksdaler på en ny när den funkar. Om jag inte får den så kanske jag får lite riksdaler i födelsedagspresent om två månader och då har jag nog råd ändå.
Vill ni veta en sak till? Jag ska gifta mig med en person och vara otrogen med hans bästis som är Alvas man. Det förutspådde vi. Det var läskigt.

Run out the room and I'll follow you like a lost puppy

Älskar låten. Gammal - kanske det, men jag älskar den ändå. Särskilt texten, så gimla fin! Alla borde lyssna tycker jag, om ni inte redan har hört den.

1 Juni.

Shorts Bikbok | Linne H&M | Bandeu H&M (fick den av Alva) | Skor Converse
Så här såg jag ut ikväll. Var på stan och kollade på balen med Alva och Saga, sen kom Ada också. Supermycigt! Hittade världens finaste orange tröja på Monki. Jag älskar orange!
PS: TACK OCH TUSEN TACK TILL DEN SOM LÄMNADE IN MIN NYCKEL PÅ MONKI INNAN, OM DU SKULLE LÄSA DET HÄR SÅ TACK!
PS 2: Om ni klickar här kommer ni få tio kilo godis.

Hej happyface

Ph// We ♥ it
WIHOOOOO! Jag har fått yttepyttelite bruna ben. Har faktiskt en rand där nere vid fötterna, där jag hade strumporna. Sitter här med Alva och Saga, mys! Vi ska nog ner till stan sen ochn uska vi ta bilder så jag måste rusa!

Make me lose my mind.


Jag har en stor finne på pannan, om någon undrar.
Det gör ont att kolla på min statistik. 16! Det är mitt nya oturstal. Var är ni egentligen? När jag började blogga här så hade jag ca 30 läsare om dagen. Och nu. 16! Blä. Idag ska jag vara med Alva tror jag, vi skulle sova över, men nu gick inte dt så det får kanske bli imorgon istället. Hoppas på det! Nu ska jag rusa till skolan och göra matteläxan. Eller matteläxorna. Jag gjorde inte min förra veckan så nu måste jag göra båda. Och jag måste lämna in dom idagför jag sa till min lärare att jag hade gjort dom, men glömt dom hemma. Smartskalle där!

RSS 2.0